Pokaži svoje znanje!

Badel Masterclass Cup

Badel Masterclass omogućava stjecanje barmenskog znanja, a Badel Masterclass Cup je prilika za testiranje stečenih vještina uz bogate nagrade za najbolje!

Ovo natjecanje nije samo za barmene i konobare, nego i za sve koji se žele dokazati – u posluživanju, miksanju i kreativnosti. Čak i ako niste sudjelovali u prvom izdanju Masterclass edukacije, možete se prijaviti!

Istakni se i budi najbolji!

Žiri

MARIO MAJCEN

MARIO MAJCEN

Mario već 16 godina pali i žari šankovima diljem Hrvatske i poznat je kao jedan od naših najboljih koktel majstora i barmena. To dokazuju čak četiri titule hrvatskog prvaka u flairu, naslov europskog prvaka te svjetskog viceprvaka u flairu, a ujedno je i Badel 1862 brand ambasador.
ZLATKO OREČIĆ

ZLATKO OREČIĆ

Zlatko je zaposlen u hotelu Esplanade u Zagrebu već 17 godina. Najprije kao barmen, a posljednjih pet godina na poziciji bar managera. Dugogodišnji je član hrvatske udruge barmena i sudionik natjecanja. Višestruki pobjednik natjecanja u stručnom radu i regionalni pobjednik.
DANIJEL FURČIĆ

DANIJEL FURČIĆ

Sudjelovao je na više od 20 nacionalnih i internacionalnih natjecanja te osvojio 15 odličja među kojima se posebno ističe 1. mjesto na svjetskom prvenstvu barmena (IBA) u Pekingu u kategoriji „Champagne Cocktail”. Jedini je Hrvat s ovakvom vrstom zlatne medalje. Čitav radni vijek je u ugostiteljskoj struci te je do sada sudio na više natjecanja za barmene.
ANTE ŽIGO

ANTE ŽIGO

Osnivač je i predsjednik udruge barmena Split s više od 20 godina iskustva u ugostiteljstvu. Međunarodni je sudac classic i flair natjecanja.

Vrati se za svoj šank s titulom najbolje(g)

Splićanin Nikola Rojnica proglašen najboljim barmenom u Hrvatskoj

U borbi za titulu najboljeg barmena kroz regionalna i finalno natjecanje Badel 1862 Masterclass Cup  sudjelovalo je 183 natjecatelja.