Regionalna Badel Masterclass Cup natjecanja završila su osječkim izdanjem i sve je spremno za veliko finale u Zagrebu! Od 500 prijavljenih sudionika, njih 183 pristupilo je izazovima regionalnih natjecanja u Rijeci, Splitu, Zagrebu i Osijeku nakon čega je izabrano 25 najboljih. Petorica najboljih iz Osijeka prošle subote bili su Matija Gorički, Jakov Baković, Igor Marković, Dalibor Curkić i Otto Grunntman, a zatim je žiri odabrao još petoro finalista – Marinka Barišića, Jakova Bulića, Ivu Čavlović, Tisa Jazbinšeka i Marka Crnkovića – sa sva 4 regionalna događaja.

Finalno natjecanje održava se uskoro u Zagrebu, a najuspješnije čekaju atraktivne i bogate nagrade, dok će pobjednik natjecanja odnijeti glavnu nagradu od 25.000 kuna!

Ovim očekivanim spektaklom ne završavaju Badel Masterclass uzbuđenja jer će vrlo brzo početi i druga sezona online besplatne edukacija čije je prvo izdanje bilo veliki hit zbog kvalitetnog i zanimljivog sadržaja. Naravno, polaznike već čekaju vrhunski predavači, a prijave su otvorene do 5. travnja na www.badelmasterclass.hr pa nemojte propustiti ovu odličnu priliku!

Splićanin Nikola Rojnica proglašen najboljim barmenom u Hrvatskoj

U borbi za titulu najboljeg barmena kroz regionalna i finalno natjecanje Badel 1862 Masterclass Cup  sudjelovalo je 183 natjecatelja.